Over ons

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers staan klaar om onze klanten te adviseren en te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij bieden ook oogmetingen aan en kunnen persoonlijke brillen op maat maken voor een perfecte pasvorm en comfort.

Onze klantenservice

Marres Optiek staat bekend om haar klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering. Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden in onze diensten en producten, en om onze klanten tevreden te stellen met onze professionele zorg en service.

Als je op zoek bent naar een optiekbedrijf dat je kan vertrouwen voor al je oogzorgbehoeften, dan ben je bij Marres Optiek aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag in onze winkel om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Welkom... bij Ivo

Sinds 1999 ben ik werkzaam als opticien en contactlens specialist. Dit is het jaar dat ik mijn passie ontdekte voor optiek. Dit is het jaar dat ik Tamara heb ontmoet.

Marres Optiek betekent voor mij Zien, laten zien. Het onderste uit de kan halen, voor het maximale gaan. Dat is waar ik voor sta. Hoe wij dat doen? Door specialist te zijn in Varilux en de beste techniek in huis te halen op elk gebied. Van monturen tot brillenglazen en uiteraard contactlenzen in elke vorm. De mooiste monturen en merken uit te zoeken op de kleinste beurzen in Nederland of de grootste internationale beurzen in Parijs of Milaan. En altijd op zoek te blijven naar meer.. Zien,…meer laten Zien !

Welkom... bij Tamara

Sinds 2003 ben ik werkzaam als opticien en in 2016 afgestudeerd voor contactlensspecialiste. Door Ivo kennis gemaakt met het vak. Ik vind het geweldig! Een vak met alles in één. Mode, gezondheid, techniek en veel persoonlijke contacten. Mijn werk is mijn hobby.

In Marres optiek hebben Ivo en ik onze krachten gebundeld. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Even een praatje. Wij hebben het voorrecht om met de mooiste producten te mogen werken. Dit laten wij U graag zien. Door middel van nationale en internationale beurzen, zijn wij op de hoogte van alles wat er in de optiek wordt ontwikkeld. Wij willen niet alleen dat U goed ziet, maar ook gezien wordt!

Welkom... bij Vera

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Marres optiek als opticien. Hier krijg ik de vrijheid om veel te leren en zelf dingen te ontdekken.Het geeft mij een goed gevoel om mensen te helpen bij het maken van hun keuze voor een nieuw montuur. Zodat ze zich goed voelen en met een fijn gevoel de nieuwe bril kunnen dragen.

In september 2022 ben ik gestart met de opleiding tot contactlens specialist.

Het vak optiek interesseert me omdat er zoveel te leren is en elke dag is anders. Het is technisch, praktisch, modebewust en natuurlijk erg gezellig.

Welkom... bij Danielle

Sinds december 2015 heb ik mijn passie gevonden in de optiek. het vak combineert verschillende aspecten als verkoop, techniek, mode en persoonlijke contacten. Door deze aspecten wist ik dat dit vak perfect bij mij past.

Bij Marres Optiek heb ik het voorrecht om deze aspecten te laten zien bij Ivo en Tamara in de winkel. Ik vind het een fantastisch gevoel om iemand te helpen met een bril die bij hen past en waar ze zich prettig en zelfverzekerd bij voelen. Een gezellig praatje vind ik dan ook geen overbodige luxe en doe dit dan ook graag. Ook de beursdagen vind ik geweldig. Als een van de eerste zie je dan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de optiek.