Oogzorg

Als het om uw ogen gaat, neemt u natuurlijk geen enkel risico. Wij van Marres Optiek doen dat ook niet. Bij Marres Optiek wordt u geholpen door gediplomeerde opticiens en contactlens specialisten die vakkundig uw ogen controleren.

Oogzorg bij Marres Optiek

Of het gaat om een oogmeting, oogdrukmeting, contactlens controle of een droge ogen onderzoek. Voor oogzorg bent u bij Marres Optiek aan het juiste adres.

Marres Optiek verzorgt ook contactlenzen voor kinderen en heeft een uitgebreid assortiment “myopie control” lenzen voor de jonge lenzen drager die een niet te hoge sterkte wenst en een gezond oog wil behouden. Tevens verzorgen wij dieptezicht metingen zodat ook de multifocale bril optimaal kijkt.

Naast goede oogzorg declareert Marres Optiek ook bij de meeste zorgverzekeraars. Marres Optiek heeft het grootste assortiment contactlenzen van de regio en meten wij met de VisiOffice 2.0 meer dan twintig punten over uw nieuwe bril en hoe u met deze bril gaat kijken. Denkt u hierbij aan onder andere de diepte van uw oogkas de afstand van uw oog tot het glas of de kromming van het montuur.

Onze oogzorg services

Bij Marres Optiek bieden we een scala aan oogzorgservices, van oogmetingen tot het maken van persoonlijke brillen op maat. Laat ons je helpen om het beste uit je ogen te halen.